Now the drugs don't work, They just make you worse, Bud I know I'll see your face again!


Jag Firade starten på Höstlovet och en vecka med inga måsten med en bit kladdkaka :D<3


Fast. Lite plugg måste det nog bli..


Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say.

Ja. Idag är det söndag och jag har absolut ingenting planerat. Skönt säger vissa, mindre skönt säger jag. Jag blir väldigt uttråkad av mig själv och jag är inte så rolig som jag ibland tycker att jag är. Jag har gort mitt bästa för att underhålla mig själv genom att kolla på Dans Vm i Boogie Woogie och insett hur otroligt coolt det är! Dans är verkligen något som jag vill kunna, men jag och min kordination är SÄMST så mycket av den saken blir det inte, dessutom kan jag inte röra mig till musik. Visst kan jag hoppa omkring och bara fjanta runt till musik jag tycker om och blir glad av, när jag är ensam. Såfort någon annan är i närheten funkar det inte alls. 

Jag har också bakat kladdkaka idag. Den var mycket god om jag får säga det själv, och eftersom ingen har smakat på den än så kan någon annan inte säga så mycket.  Jag brukar inte vara så bra på att baka, men idag lyckades jag faktiskt!

Nu när det börjar bli höst och kallt känner jag en emorm saknad av stickade kläder, stora, varma, mysiga tröjor som man bara kan glida omkring i hemma tillsammans med ett par långkalsonger (som tro det eller ej är jättefula men grymt sköna) eller ett par strumpbyxor.  Det står på tur att införskaffa efter en extern hårddisk som jag kan lägga över alla mina bilder på, eftersom vår data tydligen ska lämnas tillbaka till mors jobb. Hon hade tydligen hyrt den eller något liknande.

Idag har jag beställt lite skivor på Cdon. Jag tycker inte alls om att bara ha min musik på datorn utan jag vill ha den i matriellt format också. Det känns mycket bättre. Förr babblade jag om att man skulle stötta sina favoritartister med att köpa deras skivor istället för att ladda ner. Men nu mera är jag inte lika emot nedladdning längre men jag anser fortfarande att man borde köpa skivorna istället för att ladda ner. Det är en stor skillnad på att bara ha musik än att ha musik i ett matteriellt format också. Det absolut mysigaste är att ha gammal musik på vinylskivor och en vinylspelare. När man hör knastret och mmmmh! Det är så musik ska vara. Om det inte är live förståss! Att se på ett band live är bland det bästa man kan göra, om man har ståplats! jag kan inte riktigt bete mig på sittplats även fast man får stå ut med det då och då. under två år nu har jag vart på 11 konserter ungefär. Det är så underbart att stå och trängas tillsammans med folk som delar ens musikintresse och gillar ungefär samma band. Alla är glada och man är helt slut efter av allt hoppande och halsen är lite öm efter allt skrikande och sjungande! Obeskrivlig känska!
Om det är något man ska göra i sitt liv är det att gå på en riktigt bra konsert med ett riktigt bra band och ha ståplats långt fram. Verkligen.

Jag tänkte avrunda dethär inlägget nu, och det lär väl komma fler när jag har tråkigt andra dagar också .Bloggande är inte riktigt min grej känner jag, men några läsare har man iaf :)

Ha det bäst<3


And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow!

Linda tyckte jag skulle uppdatera min blogg och skriva om henne. Så.. ehm.. då gör jag det XD

Linda bor i Norrland, mer specifikt var tänker jag inte skriva för jag är inte säker själv xD Innan hon flyttade dit bodde hon 700 meter ifrån mig, och jag saknar att bara kunna traska över dit på kvällarna och helgerna för att spendera dagen i hennes otroligt underbara säng. Den är väldigt speciell.<3 
   Linda har Mörkt hår, som vi en gång skulle bleka lite så att det skulle bli en lite ljusare brun, men det blev som det blev och det var jätteroligt. Vi vandrade till Centrum då för att köpa brun färg igen för att det skulle se lite bättre ut. vi tog med oss hennes lillebror och en barnvagn och Påvägen dit träffar vi en kompis, för att han inte ska se Lindas otroligt snygga hårfärg dyker hon ner med huvudet rakt ner i barnvagnen och det såg väldigt roligt ut xD
   Linda och jag brukar göra massor med konstiga saker, som att åka moppe in till stan, gå till Gullmarsplan från tyresö (Det tar förövrigt 2.5 timmar om man går och äter samtidigt), äta lunch på Ica och massor med andra roliga saker.

Jag saknar dig :(<3



RSS 2.0