Well that's where I belong and you belong with me



En månad nu <3
Jag älskar dig <3








Och för er som vill veta kom katten hem igen ;)

För det är så jag säger det till dig, Du är det finaste jag vet!

 

Vart är du..?<3



Honey you are a Rock, upon which I stand

Aftonbladet.se har inte uppdatearats sen jag kollade för ungefär en timma sen. Hur mycket jag än önskar att den skulle göra det bara för att få tiden att gå gör den inte det. De första timmarna på den här dagen flöt på och fram tills klockan var ungefär två hann jag knappt tänka. Jag bara moppade golv och tvättade handfat :D Men från klockan två och fram till nu har timmarna segat sig fram och jag vet absolut inte vad man kan hitta på för att tiden ska gå fortare. två veckor och tre dagar kvar. Det går fort.. Eller?
   Nu fick jag veta att Jag är typ HELT ensam i Här också. Linda är inte hemma, Sötsak är inte hemma, Petra är inte hemma, Anders är inte hemma, Ingen är hemma :'O Jag dör.. Men jag jobbar till halv sju i två dagar nu, och sen är jag ledig och då kommer Petra iaf hem :D



Två veckor och tre dagar, 17 dagar, 408 timmar, 24480 minuter..
*Tänka possetivt*

Varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Jag kom på att jag har en blogg också :D Hurra för mig x'D


Kent och Thåström Konserten var Jättebra <3

Jag grät när Thåström hade soundcheck och allt var underbart. Jag fick höra Die Mauer Och det var helt underbart. Sen kom Kent och Jag fick höra Typ Alla bra låtar, Utan dina andetag <3
Jag och Tiger hade köat i 21 timmar innan insläpp, och efter 24 timmar kom kent <3 Det är inte värt att köa så länge, man är trött och man kommer ändå inte längst fram. Vi hade en person framför oss och de hade vart där sen 11 samma dag som konerten var, medan vi hade vart där sen 9 kvällen innan. Så det kommer jag nog inte göra om igen. Men det kom massor av trevliga (och mindre trevliga) personer och pratade med oss :)

Jag pratade med en söt pojke som är i finland i mobil i 1 timma och 10 minuter för en liten stund sen. Jag tycker väldigt mycket synd om hans mobilräkning >.< För mig kostade samtalet 69 öre eftersom det var jag som ringde upp, och för honom kostar det typ 2 kr per minut :'O Det känns inte alls bra, och den lilla saken ska vara borta i tre veckor >.< Jag klarar mig nog..

Snart är det dags för sommarjobb. Jag är inte alls taggad på att börja jobba. Jag är jätte trött hela tiden och jag sover i stort sett hela tiden också, eller jag försöker.
Jobbet verkar inte vara så intressant det heller. Jag vet inte alls vad det är jag ska göra. Jag har bara fått veta massor av saker jag Kanske får göra. Typ klippa gräs. Hurra xD Jag får iallafall köpa dricka och glass till personalpris :D Men jag måste ha med mig matlåda, och jag är SÄMST på att komma på saker som jag enkelt ska kunna äta. men jag antar att jag klarar mig där också. Mamma kommer förhoppningsvis vara lite påhittig och komma på någonting spännande jag kan äta.
   Det är ganska skönt att jag börjar jobba nu. I stort sett alla har åkt bort och det innebär att ingen är hemma. Jag har ganska tråkigt hemma nu, eftersom typ ingen är hemma. Min NYA mobil är på lagning för ljudet typ dog, och jag måste klara mig med en elak nokia som hatar mig. Alla andra mobiler hemma är låsta i telia Och det suger för det innebär att jag inte kan använda dem. Men iochmed Jobbet kommer jag inte känna att jag måste ha med mig mobilen överallt eftersom jag ändå inte kommer kunna svara i den och då slipper jag den ett tag iallafall.

Hur avslutar man ett inlägg..? Aja, <3


RSS 2.0